2/11/2013

Saksa 2013

Ehkä maailman lungein koira, Timo.

Tässä nyt hieman sekavampi kuvapläjäys Saksasta. Oma kamera tosiaan varastettiin viikkoa ennen reissua. Kuvia ei tullut otettua niin paljoa, koska digikameran käyttö ei ollut mulle ihan jokapäiväistä. Tuossa nyt kuitenkin kuvia koulusta, jossa olin viikon serkkuni mukana ja muista kohteista kuten Frankfurtista, Starbucksista, Hollisterilta ja Bad Homburgista.(Kyllä, leikin todellista turistia.)

Olin siis viikon serkun mukana hänen koulussaan, jota kutsutaan nimellä lukio ja siellä opiskellaan sen kahdeksan vuotta. Meillä oli Suomessa TET-viikko meneillään ja sain luvan lähteä ''parantamaan maailmaa'' sukulaisten tykö. Viikko sujui siinä ihmetellessä ja pääosin englantia puhuessa. Nähtiin myös vanhempia tuttuja ja käväistiin paikallisissa karnevaaleissa juhlimassa. Yhdessä kuvista tosiaan olen pukeutunut siihen karnevaaliasuun.

Vähän päälle viikon asumisen jälkeen mukaan lähti rutkasti tavaraa Hollisterilta ja Main.Taunus.Zentrumista. Siinä vika ilta menikin ihmetellessä, miten saan kaiken mahtumaan matkalaukkuun ja hyvin ne loppujen lopuksi saatiin mahtumaan. Viikko oli kaikenkaikkiaan ihana ja rentouttava pieniä häiriötekijöitä lukuunottamatta. Uudestaan mennään ehkä kesällä, saa nyt nähdä! :)

Heippahei nyt tältä erää ja ostokset tulee toisessa postauksessa.
- Karo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me a gossip!