1/09/2013

At least a good start

Hyvä startti mun kuntoilulle vahvistettiin tänään body attackin lumoissa. Mieli tosiaankin kertoo kuinka ei tekis mieli enää ikinään mennä kyseiselle ohjatulle mutta minkä sille voi, kun jää koukkuun sille kiduttamiselle. Ekat 10 minuuttia kivaa ja loput 50 täyttä helvettiä. Kaiken tän jälkeen ''voittajafiilis''.

Ekassa kuvassa mun tekemää mustikkarahkaa. Tein liian ison virheen, kun lisäsin siihen liikaa kermaa ja kaikki toitottaa kuinka se tekee pahaa. Noh tekemällä oppii. Tokassa kuvassa näkyy tän iltanen kokeilu peruukki päässä. Uudet unelmahiukset kenties? Ja niin, haluaisin tietää, jos siellä on joku jumppahullu ruudun takana, että minkälaisella proteiinijauheella kannattais aloittaa? Tsiigaillu tässä nyt paria vaatimatonta mutta jos joku tietää enemmän tästä aiheesta, let me know!:)

Nyt meen laittaa pyykkejä kuivuun ja ottaan lepoo. Unirtymi still messed up. Pitäis ruveta oikeesti nukkumaan paljon aikasemmin. Huomenna meno taas salille ja todennäkösesti ekaa kertaa koittaan cxworxiä (kokemukset ja tuntemukset kyseisestä lajista tervetulleita!). Sen jälkeen harkkoihin vielä rääkkäämään itseäni lisää. Jotain saliohjelmaakin pitäisi ruveta luomaan. Oon todellakin saanut sen kuntoilupiikin!

-Karo

12 kommenttia:

 1. XDXD GOSSIP GURL LOVELY YEY AHHAHH XOXO YO

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Tohon proteinnijauhe juttuun vaikuttaa aika moni asia :) Mitkä on sun tavoitteet? Haluutko lisää lihasmassaa vai laihduttaa (vaikka eihän sun ees tarvi laihduttaa, tää on vaan vähän niinkun teoriaa :)) Haluutko pelkän proteiinijauheen vai palautusjuoman missä on tietenkin myös proteiinia? Vai kenties molemmat (tosin tää tulee vähän turhan kalliiks...)? Paljonko oot valmis satsaan siihen rahaa? Kuinka usein sitä tarvitset? Mikä on tärkein tarkoituksesi sille? Jne...

  Muista myös että jauheiden ohella terveellinen ruokavalio tekee ihmeitä ;) Pidä myös mielessä ettei jauheilla voi juurikaan korvata tärkeimpiä aterioita ja huolehdi proteiinin saannista jauheiden lisäksi myös ruuassa. Syö paljon esim. lihaa, kananmunaa,rahkaa. Vaikka saattaa kuulostaa vähän hassulta huolehdi myös että saat tarpeeksi hiilareita lihasen polttoaineeksi älä siis keskity vain proteiiniin.

  Kannattaa selvitellä asioita mahd. paljon. Suosittelen myös että jos et itse tunnu löytävän omiin tarkoituksiisi sopivaa jauhetta kannattaa kysyä apua esim. Pinkin kassalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos paljon! Otan tästä opikseni ja mietin tarkasti jatkossa! Ja kyllä, kysyn sieltä Pinkin kassalta!;)

   Poista
 3. mites on treenit lähteny käyntiin, ootko tykänny attackista ja spinningistä, entä balancesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on lähtenyt! No pariin otteeseen oon nyt käynyt ohjatuilla ja sen minkä kerennyt. Muuten meen sinne salille. Jos en ohjatuille kerkee niin salille meen ainakin. :)

   Poista
 4. Mitkä hiukset!! ♥ kelpais mullekin tollanen pehko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, peruukki päässä ja niin kelpais mullekin :P

   Poista
 5. odottelen vastausta edelliseen kommenttiini (ja uutta postausta), haluaisin lisää mielipiteitä kys. tunneista!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan nyt tähän vielä.... Attack on siis TOSI raskas, ainakin mulle. Luulin, että oon suhtkoht hyvässä kunnossa mutta mun luulot meni vähän uusiks. Tosissaan sen jälkeen tuilee ihan mahtava tunne, semmonen että jes nyt on reenattu! Balancee en oo vielä koittanut, mutta kaverit sano, että se on tosi rentouttavaa ja siellä tehdään kuulemma vähän keskivartalon lihaskuntoakin. :)

   Poista
 6. Ihan mieletön blogi, mutta aivan paskaakun kirjotusta tulee kerran kuukaudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja aina yritän kirjoittaa, kunhan aikaa ja kamera löytyisi!

   Poista

Tell me a gossip!