2/27/2013

Basic wednesday


Perus keskiviikko. Tosiaan nyt sai nukkua hitusen pidempään loman takia ja kyllä kelpaa! Mitä nyt mun aamuihin kuuluu chillailua shortseissa ja neuleessa, hyvää ruokaa ja tumblrin selailua. Tänään otin ton tyylikirjan hyllystä ja selailin sitä hetkisen aikaa tylsyyteen. Kerkesin tässä iltapäivällä jo salillakin poikkeemaan ja tulipahan testattua tuota uutta sykemittaria. Kuvissa näkyy myös poikaystävältä saatu ruusu ja sen haukku.

Tosiaan noi mun salihommat selkeni vähän viime viikonloppuna, kun sain ohjeita hieman kokeneemmalta ihmiseltä. Salireeniin menee ainakin 1,5h, kun lisää siihen alku- ja loppulämpän. Loppulämpän keston suhteen olin vähän kujalla. Mun ohjeistaja kerto ja sano mulle, kuinka mun kannattaa lämpätä 20 min. loppuun ettei lihakset oo ihan kuollu. Ja myös reeniaikataulua piti vähän muuttaa, jonka takia reenaan nyt pääosin ma, ke ja pe. Kuulemma mun hormonitoiminta tms on jo hieman sekaisin, jonka vuoksi mun täytyy nunnua ja levätä pikkusen enemmän mitä nykyisin. Ruokapuoli oli kuulemma suhtkoht kunnossa ja siihen liittyen oli myös pari pientä stopparia, jos kerran haluan päästä muodollisesti parempaan kuntoon. Kaikennäköstä me juteltiin yli kolmen tunnin ajan ja tyytyväisenä nyt pääsen koittamaan uusia tapoja ja reenijuttuja. Ainut asia mitä vihaan, on toi hemmetin sykemittarin käyttö salilla. Mun siis täytyy mitata syke jokasen sarjan jälkeen ja plaahplaah, että pystyn seuraamaan mun hormonitoimintaa ja kaikennäköstä settiä, mistä en oo oikein vielä itekään perillä. No mut näillä mennään nytten. Ja plussana viel päälle, joudun siis vähentämään huomattavasti aerobista reeniä, jos pyrin enemmän siihen lihaksen kasvuun. Eli kaikki ne attackit ja muut mitkä suunnittelin nii jää pikkasen vähemmälle. Kivaa!

Nyt meen tekee muita tärkeitä asioita ja jatkan tätä päivää. Illalla todennäköisimmin vielä pikkulenkille, jos päänsärky hellittäis. Ja niin vielä, jos jotakuta kiinnostaa toi mun saliohjelma tai muut jutut nii kysykää. Ja voitte vielä käydä tsekkaamassa ton mun tumblrin, kun jaksoin sitä tuossa yks kaunis päivä uudistaa. Linkki löytyy alhaalta blogista!

No mut hauskaa keskiviikkoa kaikille!
- Karo

10 kommenttia:

 1. Täällä olis yks ainakin jota kiinnostais sun reenaus :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän järjestää jonkunnäköistä kerrontaa, jos useampi haluaa tietää lisää! :)

   Poista
  2. Muakin kiinnostais!!

   Poista
 2. keneltä sait noita neuvoja? ihania kuvia!(:

  VastaaPoista
 3. muakin kiinnostais sun reenaus! :)

  VastaaPoista
 4. Muakin kiinnostais toi sun reenaus koska itekkin yritän käydä salilla pari kertaa viikossa.. :) miten suhun vois tutustuu paremmin ku vaikutat kivalta tyypiltä mut ainaku sua koulussa näkyy nii kattelet vaan pahasti kaikkii ja nii.. Ehkä oon vaa "alempaa luokkaa" ku sä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei. :D En tiedä, kuka oot, mutta en tarkotuksella kato pahasti. Mulla on usein huonoja päiviä ja stressiä kamalasti, joten siks saatan olla vähän tympeen näkönen. Sitten taas mua väärin kohdelleet on eri juttu. :D Ja mun reenaamisesta kerron jo tos uusimmas postaukses. Ja ei kuule, et sä oo mitään alempaa luokkaa enkä mä ylempää, höpöjä puhut!

   Poista

Tell me a gossip!