12/28/2012

Meikkipostaus

Mun meikkaaminen on välillä vähän sekavaa. Jos on normaali kouluviikko, en välttämättä meikkaa ollenkaan tai laitan ripsaria. Harvemmin jaksan panostaa kouluun. Lomilla ja muuten arkipäivinä panostan hieman enemmän, kun on enemmän aikaa ja voi tehdä kaiken ihan rauhallisesti. Aamulla mulla on yleensä niin kova kiire, ettei oikein unisilmin jaksais laitella muuta kun sitä ripsaria. Tässä nyt kuitenkin tämänhetkistä meikkipussin sisältöä ja arkimeikkiin kuuluvia osasia. Mukana myös vähän harvemmin käytettäviä meikkejä.

Alotan aina meikkauksen siitä, että puhdista naaman kunnolla. Tossa nyt näkyy Yves Rocherin puhdistusaine+kasvovesi puteli. Puhdistan millon milläkin mömmöllä, mutta tätä nyt oon käyttänyt eniten. Toisen tulee mun uus Nivean kasvorasva. Ennen käytin Dermosilin normaalille iholle tarkotettua rasvaa. Käytän rasvaa ihan aamuin ja illoin, vaikka siinä lukeekin day care. Illalla on pakko pistää naamaan rasvaa, kun mun posket tuppaa kuivumaan helposti noiden puhdistusaineiden takia.
 Ekana käytän näitä mun ihania uutuksia. Dermosilin tuotteita kummatkin. Annan rasvan hiukan kuivua, jonka jälkeen levitän tota ''primeria'' eli pohjustusvoidetta suhtkoht pienen määrän kasvoille. Sen jälkeen laitan tuota peitevoidetta ja sekoittelen vähän kumpaakin väriä keskenään. Sitä lisäilen silmien alle ja muihin epäkohtiin.
 Sen jälkeen saatan pistää (harvemmin) meikkivoiteen (Oriflamen very me) ja lisätä vähän irtopuuteria päälle (Yves Rocher). Näitä käytän ehkä enemmän juhlissa ja muissa merkittävissä tapahtumissa, mihin jaksan panostaa enemmän meikkauksen kannalta.
 Sen jälkeen laitan poskipunan/aurinkopuuterin. Isossapaletissa n poskipunaa ja aurinkopuuteria sekä lisäks pari muuta peruspuuteria. Noista kuitenkin käytän ihan vaan noita kahta ensimmäistä mun mainitsemaa. Nyt tosiaan äytän enemmän noita Dermosilin tuotteita oikeella puolella. Toisessa on ''blusher'' eli ns. poskipuna ylempänä ja alempi on aurinkopuuterikuulat. Kumpiakin käytän ja välillä vähemmän ja välillä vähän enemmän. En jaksa sen tarkan määritelmän mukaan sutia noita, vaan välillä tuppaa meneen sine sun tänne. Kunhan vaan omasta mielestä näyttää hyvältä. Mulla on talvisin varsinkin tosi kalpee naama ja haluun vähän väriä lisää, joten siks tää aurinkopuuterihässäkkä kuuluu mun arkimeikkiin yleensä. Kesällä myös. Saan välillä kuulla epämääräsiä huutoja siitä, kuinka ''teiniltä'' mun aurikopuuteri näyttää. En oiokeestaan hae sillä mitään teinilookkia vaan ihan oman mieltymyksen mukaan tykkään laittaa sitä vähän normaalia enemmän.
 Tässä on pari sutia, joita käytän ihan noissa arkimeikeissä. Kaks ensimmäistä on tarkotettu just aurinkopuuterille ja poskipunalle. Kolmas on mun taikasivellin, jolla pystyy levittämään luomivärin kun luomivärin. (1. H&M, 2. Dermosil, 3. Oriflame)
 Mitä luomiväreihin tulee, niin oon nyt ruvennut käyttämään niitä huomattavasti enemmän. En yleensä jaksa laittaa ns. Smokey eyeta vaan sovellan sitä vähän vaaleammilla väreillä. Ensimmäisenä vasemmalta on mun kutsuma luomivärimömmö, jolla se luomiväri pysyy pidempään aloillaan (The color workshop). Toisena ja kolmantena on Cliniquen luomiväripaletit, jotka sisältää niiyä vaaleita värejä, mitä käytän mm. liikkuvalla luomella ja silmän ulommassa nurkassa. (Siis jos haluan pitää luomivärin ihan vaaleana ja arkisena.)
 Tässä lisää luomivärikaartiin kuuluvia. Ison paletin sai joululahjaks ja oon pistäny sen heti kovaan käyttöön. Siinä on hyvin valinnanvaraa ja siinä ei oo ihan niitä tummimpia mustia ollenkaan. Oikealla puolella tollasia random paletteja, joita käytän vähän millon sattuu. Valkosta käytän yleensä korostamaantota kulmakarvan luuta(?) ja silmän sisimpää nurkkaa. Muita tummempia taas siinä ulommassa nurkassa.
 Luomivärien jälkeen lisään, jos jaksan eyelineria tai kajaalia. Kaks ensimmäistä siis eyeliner (Maybelline) ja kajaali (Dermosil). Kolmas on tummanruskea kulmakynä, jota saatan joskus jonnekin merkittävämpiin tapahtumiin lisäillä. Vihaan mun kulmia ylikaiken ja niitä on NIIN vaikee nyppiä oikeeseen muotoon. Kulmakynä saa ne näyttämään itseasiassa jossain tapauksissa vielä kauheemmalta. Hyvä kuitenkin omistaa tollanen hätävara.
Sen jälkeen on sen mun kuuluisan arkimeikin perusta. Ripsarit on oikeestaan kaikkein tärkein meikki mulle, koska mun ripset on ihan tajuttoman lyhyet ja huomaamattomat ilman niitä. Tällä hetkellä käytän näitä kolmea. Musta tuli Lancomen hajuveden lahjapaketissa jouluna. Kovassa käytössä heti tietysti. ( 1. Maybelline, 2. Lancome, 3. Yves Rocher)
 Viimeisempänä lisäyksenä pistän huuliini jotain. Yleensä käytän noita kahta huulirasvaa (Dermosil & Vaseline) ja muuten saatan laittaa noita huulikiiltoja (H&M) tai Maybellinen kirsikanpunaista huulipunaa. Parhaimmaksi kuitenkin olen kokenut nuo huulirasvat. Ne saa huulet näyttämään luonnollisen kauniilta.

Mitä hiusmömmöihin tulee:
Suihkun jälkeen laitan noita suihkutettavia hoitoaineita (Schwarzkopf Gliss & Schwarzkopf Bonacure) ja Cutrinin latvaeliksiiriä(?). Mulla on tosi kuivat latvat ja niihin on pakko lisäillä tollasta eliksiiriä. Kaiken kruunaa se, että hoitoaineet on mun täydellisiä vihollisia ja en koskaan tuu löytämään sitä oikeaa hoitoainetta, joka setvii mun hiukset kunnolla ilman hiustenkatkeilua. Alemmassa kuvassa on Four reasons lakka. Yleensä käytän erilaisia lakkoja, mulla ei oo mitään kestosuosikkia. Toisen siinä näkyy lämpösuoja/suoristussuihke (Cutrin).
Tämmönen kummajainen sielä lopuks paljastuu. Tänään käytin sen perus pohjustusvoide/peitevoide pohjan rasvan kanssa. Aurinkopuuteria, vähän luomiväriä, ripsaria ja huulirasvaa lisäksi. 

Kysymyksiä? Ehdotuksia? Mielipiteitä? Kaikki vaan kommenttiboksiin tuleen!
- Karoliina

12 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis ja oot löytäny itteles tosi hyvän meikkilookin!:) mun mielestä et näytä yhtään ylimeikatulta teiniltä vaan enemmänkin jo nuorelta naiselta! ja se on muute kulmaluu, ei kulmakarvaluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja haha mietin iha sika pitkään, et mikä ihme se oli, mut kiitos korjauksesta!;D

   Poista
 2. tosi kiva meikki mut oot tainnu vähän matkia in our mind:in jattaa ja sen meikkipostausta:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyllä luen sitä In our mindiä, mutta tää postaus on vähän ollut mielessä jo tovin, kun tää blogi on ollut muutenkin tauolla. :D En mä sanois, että matkin. Veikkaan, että aika monet tekee meikkipostauksia.

   Poista
 3. Tää on Jatan postaus vaan vähän laajennetussa muodossa. Mut mitä väliä. Kiva kuulla sunki arkimeikistä.:) tosi paljon samaa teillä niinku varmaan monella muullakin. Mut niinhän moni varmaa tekee et ettii ideoita toisten blogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No periaatteessa. En sitten oikein tedä, miten paljon näiden postauksien pitäisi erota toisistaan, että ei puhuta matkimisesta...

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ! Tälläsiä lisää ! :) Ja toi keskinmäinen (Lancomen) ripsari on tooooosi hyvä ! (;

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva blogi ja oot kaunis!(:

  hansuuu507.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. mistä tota meikkivoidetta saa ja paljon maksaa!?:D toi missä on toi violetti korkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on muistaakseni Oriflamelta ja maksoi postikulujen kanssa n. 6-7 e :)

   Poista

Tell me a gossip!