3/13/2012

Finally


Vihdoin ja viimein pääsin laittamaan nää Tallinnan kuvat tänne! Pahoittelut tosi pitkästä tauosta! Yrittänyt parhaani mukaan päästä päivittelemään, mutta ei oo onnannu. Meiän omassa koneessa on virus, joten siinä meni sekin kone...

Tallinnan reissu oli tosi rentouttava ja hauska, pääsin vihdoinkin muualle kuin kotihuudeille. Hotelli oli nimrltään Meriton Grand Spa & Conference Hotel, jos oikein muistan. Käytiin shoppailemassa, tutustumassa yöelämään, syömässä ja haahuilemassa vanhassa kaupungissa. Laivamatkat oli tosin lyhyitä ja ne ei kestänyt kun sen melkeinpä 2-3 tuntia. Kotona olinkin sitten loman vikana päivänä sunnuntaina ja siitä alkoikin tosi fressi kouluviikko.

Mulla menee tällä hetkellä ihan hyvin. Koulu sujuu miten sujuu ja asiat näyttäis olevan suhtkoht hyvässä kondiksesssa. Ärsyttää vaan, kun ei ole päässyt päivittelemään. Unohdan varmasti mainita jotain maatamullistavia tapahtumia... Ja tosiaan, noi kysymyspostauksen vastaukset tulee ihan sika myöhässä. Vasta sitten, kun saan tarpeeksi aikaa varattua sillekin touhulle ja kyseenalaisena toimii se, että missä saan vastaukset aikaan.

Nyt tosiaan lopettelen ja jatkan tätä kipeenä olemista. Oon vähän nuhassa ja yskässä, kuumetta megessä myös. Mutta hyvää jatkoa teille ja koittakaa kestää, vaikka en tätä kauheen usein nyt päivittelekään. Ja sori vähäinen kuvasaldo!

- Karo

9 kommenttia:

 1. hieno kuva jullesta :D

  VastaaPoista
 2. lait sit kuvia ostoksistas! :)

  VastaaPoista
 3. Oi nam noi herkut ! ;) Oottelinki jo kuumeisesti sun postaustas :) Ja paranemisia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku odotti!:) Ja juu, paranin jo ;D

   Poista
 4. ihania kuvia! :)

  ♥: http://highheels-lowjokes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Heei tästä reissusta olis mukava saada kattavampaakin postausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien osalta ei ooo ainakaan enempää, mutta ostoksia voin kuvailla kun pääsen kotiin!:)

   Poista

Tell me a gossip!