12/03/2013

Kuulumisia ja joululahjatoiveita

Näin pitkän ajan jälkeen olis varmaan ihan kohdallaan vähän ilmotella itsestään. Lukio on alkanut ja muut hömpät sen ohella. Arki on kiireistä ja touhua riittää vaikka kymmenelle muulle jakaa. Tän hetken tuntemukset vois sopivimmin olla ehkä väsyneet mutta onnelliset. Elämä kulkee eteenpäin ihan jättebra ja lukiokaan ei tunnu vielä niin paskalta, mitä se tulee tuntumaan.

Voisin yrittää elvyttää blogiani edes hieman ja saada aika-ajoin jotain postauksia kasaan, jos siis aikaa löytyy. En haluais lopettaa tätä, koska oon tän tekeleen parissa kumminkin jonkun verran urakoinut. Jos nyt rupee näyttään tosi huonolta, niin jätän tän kokonaan.

Ja nyt noihin ylläoleviin lahjatoiveisiin. Kollaasi kuvaa aika hyvin mun toivomuksia, mistä kyllä kaikki ei todellakaan tule toteutumaan. Kunhan saisin vaan jotain lämmintä, hyväntuoksuista ja käytännöllistä. En edes vaivaudu pyytämään mitään kymmentä erilaista elektroniikkalaitetta, vaan sitä mitä tarvitsen. Innostuin niin paljon muiden joululahjatoiveista, joten ajattelin kertoa omani muille. Tosin, näitä on kyllä kaikki varmasti nähnyt kymmeniä erilaisia :D

Nyt meen tekemään läksyjä ja touhuamaan jotain tosi hyödyllistä. Toivoisin itekin, että saisin tästä hiirenkolosta vielä jonkunlaisen blogin aikaiseksi.
- Karo

2 kommenttia:

  1. Minun on aivan pakko kysyä tääl sun blogis( vaikka et tänne oo krjoitellutkaan xd) että mistä hommasit vahojentanssi mekkosi?:) kyselen kaikilta niin saan vähän inspiraatiota:) toivottavasti vastaat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ostin sen ihan jjshouse.com sivustolta. Oli nopee toimitus ja järkevän hintainenkin, kun muistat lisätä mekon hintaan kaikki tullimaksut jne. Voisin sanoo, että sivu on ihan luotettava. Äiti ja mä myös ollaan tilattu sieltä ja tuli ihan sillon, kun pitikin. Toimituskin hoidetaan asiallisetsi, kun ihan suomalaiset heput ottaa yhteyttä toimituksen lähestyessä. :)

      Poista

Tell me a gossip!