6/16/2013

I saw the lights go down at the end of the scene, I saw the lights go down and they're standing in front of me

Nyt se on siis virallisesti ohi. Osittain helpottunut olo ja toisinaan tosi stressaantunut. ''Valmistuin'' hyvällä todistuksella ja ite olin tosi tyytyväinen. Koulu palkitsi myös hyvästä koulumenestyksestä, joka tuli mulle kyllä hieman yllärinä. Tää kaikki tulee tosin vähän myöhässä, mutta nyt alkulomasta ei ole oikein ollut aikaa kirjoitella, kun on töitä, harrastuksia ja kavereita. Samalla mallilla mennään varmaan loppukesäkin, tosin pienillä plussilla ja tapahtumilla.

Oon taas toisinaan tosi tosi stressaantunut. Tulokset saatiin tietää torstaina ja Rellun Eurooppalinja kutsuu onneksi! Kävin ilmottautumassa perjantaina ja koulun henkilökunta vaikutti tosi mukavalta. Tulossa on aika tiukat lukiovuodet ja ponnistelut, kun joutuu käymään bussilla ja koulupäivät on varmastikin tosi pitkiä (kiitos kurssivalintojen <3). Osittain oon tosi iloinen, kun pääsen ihan upouuteen opiskeluympäristöön parin puolitutun ja muiden tuntemattomien seuraan. Oon aika luottavaisella mielellä sen suhteen, että vaikka mun eka jakso menis päin vittua, niin silti mun motivaatio voi nousta aika korkeelle. Ei oo parhaita kavereita, joiden kanssa voi surffailla netissä tunneilla tai pelleillä keskenään. Kaikki on ihan uutta ja opeteltavaa löytyy tajuttoman paljon.  Jaksan ehkä panostaa enemmän, kun tajuaa, että on oikeesti päässy aika hyvään opiskeluympäristöön ja haluan itekin panostaa ihan tiettyihin aineisiin siellä. Uusia kamuja, opettajia, luokkia ja aineitakin. Uusia kirjoja, kouluvälineitä, koululaukku, yliviivaustussit ja oppimismenetelmät. Koulumatkatuki, bussimatkat, ylenpalttinen väsymys ja naama kiinni kirjassa. Ihanaa. Hommia ihan sikana ja hoidettavaa ennen koulunalkua ihan perkeleesti. (Onnee vaan muillekin, ketkä alottaa lukion!) Ressaan kyllä osittain vähän turhaankin, kun vasta kesälomakin on tässä vaiheessa. Mietin vaan, että ''vitsit haluun nyt ja heti kouluun!'', vaikka toisinaan on ihan jees pitää pientä paussia ton yhdeksän vuoden peruskoulun jälkeen. Tässä on vielä aikaa miettiä ja kummastella ennen kun se koulu sitten loppujen lopuksi alkaa.

Surullisinta on se, kun kaverit jää kotikonnuille. Asun kyllä ihan samalla paikkakunnalla lukion ajan (toivottavasti) ja käyn sitten täältä käsin. MUTTA, mun vapaa-aikani vähentyy huomattavasti. Sillon mun on tosi vaikee löytää aikaa harrastuksille ja kavereille, joka on tosi ärsyttävää. Bussimatkat vie oman aikansa päivästä, jolloin saatan iltaisin vaan tehdä läksyt ja kaatuu sänkyyn nunnuun. Yritän parhaani mukaan lukion alussa laittaa mun arkipäivien aikataulut kondikseen. Osittain on myös luvassa elämäntapamuutoksia ja myös niitä itkipotkuraivareita. Tapahtumarikkaat lukiovuodet siis edessä. Dem feelings. 

Loppuun vielä pari kuvaa päättäreiltä. Tää postaus saattoi tuntua ehkä teidän mielestä tosi sekavalta. Ei hätää, niin munkin mielestä. Ei oikein nyt riitä järki yhtenäisen tekstin kirjoitukseen, mutta toivottavasti saitte jotain selvää. :)
- Karo
It's time to begin, isn't it?
I get a little bit bigger, but then I'll admit
I'm just the same as I was
 

4 kommenttia:

  1. kyllä sä siellä pärjäät vaikka pelottaa :) sulla on sitä kunnianhimoo niin törkeesti!! ja eiköhän me ehditä väleissä rillaileen ja rullaileen yhessä vaikka lukio alkaakin ♥

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Pahoittelut Jenniseni, en ottanu ku pari kuvaa niistä.

      Poista

Tell me a gossip!