6/11/2012

Kuvia matkan varrelta

Laivalta ostin Guccin hajuvesipaketin, gorgeous gardenina muistaakseni.
Nimpparilahja Jullelta <3
Kasin tanssiryhmä koossa!

Tässä nyt olis tosiaan vähän kuvia tästä kuluneen parin kuukauden ajalta. On ollu laivareissua, joukkueiltaa, Kouvolan matkaa, nimipäivää ja kevätjuhlaa. Aika pieni kuvasaldo siihen nähden kuinka paljon oikeesti on tapahtunut. Nyt tosiaan päätin vihdoin ottaa niskasta kiinni ja laittaa nää kuvat tänne blogiin. Tosiaan toi kamera ei oo ollu niin hirveen paljoo käytössä, joten se selittää kuvasaldon.

Tällä hetkellä viettelen tosiaan kesälomaa kesätöiden ja muiden harrasteiden parissa; futista ja valmennusta. Tarkotuksena ois myös lähtee piirijoukkuecuppiin ens sunnuntaina ja vähän sekavilla kuvioilla. Mä pelaankin tänä vuonna Tampere & Turku united joukkueessa, että saapi nähdä mitä siitäkin sit tulee. :-D Tässä kuussa on myös rippijuhlat ja ens kuun alusta konffis. Kaikki juhlaan nähde on almost bueno, mutta mekko on vähän viel vaiheessa. Mulle teetetään semmonen mekko, josta tosin mulla ei oo viel yhtikäs mitään hajua. Joten tästä tulee pitkät pari viikkoa jännittäen sen valmistumista.

Todistus oli hyvä, jopa keskiarvo enemmän mitä odotin. 9,6 pötkitään sit tää kesä eteenpäin ja jännitetään kovasti ens vuotta ja isoo ysiluokkaa. Nyt istuskelen tosiaan täällä poikaystävän koneella ja kello näyttää jo noin pirun paljon! Joten näitten sanojen johdattelemana voisin lampsia nunnumaan.

Koitan kovasti kirjotella lisää ja ahkerammin, sen varassa miten kerkiän. Piirijoukkuecupista luulis tulevan jonkun näkönen postaus. Kysymyspostausta en oo unohtanut, mutta pitää keksiä sopiva aikaväli sillekin. Viron matkan maaliskuun ostokset tuskin enää ketään kiinnostaa, joten jätän sen pois näistä blogipostauksista. Sen sijaan voisin kehitellä pientä postausta viime ajan ostoksista. Mutta nyt meen tosiaan sinne nukkumaan! Heippaa!:)


12 kommenttia:

 1. Hei haluan noita tanssikuvia, vaikka huononlaatusia olisikin ! Pitkästä aikaa kirjotit, tätä ollaan odotettu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin niitä joku päivä laittaa sulle. :)

   Poista
 2. haha oon kokoajan luullu sua niiku vuoden vanhemmaks :D et oisit niiku päässy nyt ysiltä!
  http://anna-justthewayiam.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :DD No oon aika moneen kertaan kailottanu olevani 97, kun niin moni on kysynyt. :-D

   Poista
 3. meitsi tahtoo myös tanssikuvia!:)
  raitsu

  VastaaPoista
 4. mite sul voi olla rippijuhlat ja konfirmaatio eri aikaa? jos ymmärsin siis oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leiri alkaa 25. päivä tätä kuuta ja konffis on vasta 8.7 :)

   Poista
 5. Tos lukee et rippiJUHLAT ei leiri ;p eli perjaattees edellinen ano on oikees :D koska leiri ja juhlat on vähä eri asia :P

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan oloinen blogi! :) jään ehottomasti seurailemaan! käyhä katsomassa myös mun blogi, ja liity lukijaksi jos tykkäät (:


  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Tell me a gossip!